Масляна сироватка: ретинол в ліпосомах 0,3 %

Масляна сироватка: ретинол в ліпосомах 0,3 %

Ретинол в ліпосомах – ці слова в сучасній косметології є синонімами сяйва молодості, відсутності зморшок, бездоганної краси. Б’юті – продукти з цими активними інгредієнтами користуються серед жінок, які прагнуть мати молодий і доглянутий вигляд незалежно від віку.

499.00

Це оригінальний безводний розчин, що містить 0, 3 % ретинолу. Завдяки застосуванню сироватки поліпшується тонус шкірного покриву, розгладжуються зморшки і складки. Засіб сприяє зменшенню ознак фотостаріння, ущільненню структури шкіри. Засіб також освітлює пігментні плями та наслідки вугрового висипу, стимулює звужуванню пор, підвищує пружність і еластичність шкіри.

Активи: олія жожоба, ретинол в ліпосомах, фітостероли гірчиці абісинської, вітамін Є, сквалан, каприлово- каприкові тригліцериди, екстракт центелли.

Застосування : застосування ретинолу повинно бути розподілене на фази. Перші 2 тижні використовувати 2 рази на тиждень, наступні 3 тижні – наносити кожен другий вечір, а потім кожен вечір. Увечері після очищення нанести 4 краплі ретинолу безпосередньо на обличчя. Або нанести краплю на палець і потім розподілити по шкірі. Нанести нічний зволожуючий крем після кожного застосування.

10 мл

 

Активи

Олія жожоба – зберігає природну вологість шкіри, багата вмістом  вітаміну Є;

Екстракт центелли – завдяки високому вмісту вітаміну С сприяє виробленню колагену, має омолоджуючі і загоюючі властивості;

Фітестероли гірчиці абісинської – тактильні відчуття, надає шкірі еластичність і пом’якшнення;

Ретинол в ліпосомах ( стабілізованна форма вітаміну А) –  для зрілої і сірої шкіри, має протизапальну і освітлюючу дію;

Сквалан – надає тактильні відчуття, пом’якшення і загоєння шкіри;

Вітамін Є – потужній антиоксидант;

Каприлово – каприкові тригліцериди -тактильні відчуття, утримує вологу в шкірі.

Кошик